Wieten Schoencomfort

wieten

Wieten Schoencomfort

26/02/2018 in Artikelen

Gedegen, gedreven, geliefd

Bij Wieten Schoencomfort draait alles om kwaliteit en comfort.  Pieter Wieten is wars van tijdelijke trends en snelle sales trucjes. Het uitgebreide assortiment dames- en herenschoenen is van tijdloze klasse en níet online te krijgen. ‘Dat is nu juist onze meerwaarde.’

Wieten Schoencomfort is gehuisvest in een prachtig pand aan de Diezerkade 4,  dat al sinds jaar en dag in het bezit is van de familie Wieten. Pieter zag er zelf het levenslicht, en is al 25 jaar werkzaam voor het bedrijf en inmiddels tien jaar officieel eigenaar.

Onder zijn leiding heeft de zaak de nodige veranderingen ondergaan. Pieter is een mensenmens met het hart op de goede plaats, maar naar eigen zeggen tevens een ‘lawaaimaker’. Sinds hij het voor het zeggen heeft is de zaak vier verbouwingen verder, en eerlijk is eerlijk; het resultaat mag er wezen.

Uitzonderlijk aanbod
Een nette, ruime zaak is één ding; het juiste assortiment is een tweede. Ook hierin blinkt Wieten uit. Met een exclusief groot aantal  paren op voorraad, waaronder bijzondere merken en in vele wijdtes beschikbaar, kent de zaak in Zwolle een eigen karakter.

Met een volwassen en oudere doelgroep is de mogelijkheid om voor de deur te parkeren, automatische schuifdeuren en een volledig gelijkvloerse winkelruimte een weldoordachte meerwaarde.

Maatwerk
Wieten biedt vakkundige service en een brede keuze. Alleen al daarom is de zaak een begrip in de regio. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk. Hiervoor is Pieter de samenwerking aangegaan met Chris Verschuren en Schoenen op Maat voor Wieten. Ontwerp, pasvorm, maten, kleur en materiaal; Wieten maakt er werk van ook – of juist – de meest veeleisende klant op zijn of haar wenken te bedienen.