Vegan? 5x de lekkerste restaurants in Zwolle

vegan

Vegan? 5x de lekkerste restaurants in Zwolle

08/10/2018 in Artikelen

Als veganist kan het nog best moeilijk zijn om lekker te eten. Sommige restaurants zijn namelijk niet heel creatief in het verzinnen van een vegan friendlymaaltijd. Gelukkig beginnen steeds meer restaurants in te zien dat veganistisch eten ook heel lekker is, en voegen ze steeds meer lekkere gerechten aan de menukaart toe. Benieuwd waar je terecht kunt? Bijzonder Zwolle vertelt het je! 

 

De Buurvrouw Zwolle

De Buurvrouw Zwolleis al een tijdje een begrip in Zwolle. Naast veganistische boodschappen kun je hier terecht voor lunch en zelf lifestyleproducten zoals voorleesboekjes, kaarten en duurzame rietjes. Ook fijn: mensen met een voedselintolerantie kunnen hier ook terecht! 

 

Adres: Meerminneplein 3

 

Lots & More

Bij Lots & More kun je terecht voor heerlijke veganistische gebakjes en gerechten. Doordat je zelf je salades en yoghurt kunt samenstellen, kun jij je eigen veganistische variant maken. Kies bijvoorbeeld voor soja yoghurt met banaan, granaatappel en huisgemaakte granola! Hoe lekker klinkt dat?

 

Adres: Sassenstraat 49

 

Bagels & Beans

In het ruime assortiment van Bagels & Beans zijn er ook veel veganistische gerechten waar je uit kunt kiezen. Zo zijn alle bagels geschikt voorveganisten en zelfs een paar gebakjes. Er valt dus genoeg te kiezen! 

 

Adres:  Blijmarkt 2

 

‘t Pestengasthuys V.O.F.

Ben je met een groot gezelschap en de enige vegan? Dan moet je bij ’t Pestengasthuys zijn. Hier kun je namelijk elke maaltijd op het menu veganistisch krijgen. Ideaal voor als er mensen zijn die geen veganistische maaltijden willen eten.

 

Adres: Weversgildeplein 1

 

Eetkamer Everydays

Bij Eetkamer Everydays biedt de menukaart genoeg vegangerechten. Met lokale producten en een menukaart dat om de zes weken wisselt, ben je elke keer verzekerd van een nieuw en verassend gerecht. En daarnaast is de inrichting natuurlijk de moeite waard om even langs te gaan!

 

Adres: Assendorperstraat 45