Uit eten met je valentijn? Hier kan het!

valentijnsdiner

Uit eten met je valentijn? Hier kan het!

08/02/2019 in Artikelen

Het is weer bijna Valentijnsdag. Ieder jaar weer is het op 14 februari de dag van de liefde. Maar hoe pak jij die dag uit? Als je met je wederhelft uit eten gaat, dan hebben wij een paar topplekjes voor je.

Lekker uit eten is gezellig en knus. Kies je voor het juiste restaurant dan schiet dat zelden in het verkeerde keelgat. Al eerder deze week schreven we over restaurants waar je goed terecht kunt met groepen, maar ze zijn ook super voor just the two of you. Verder hebben we ook nog deze vier toprestaurants voor je.

Blue Sakura. Lekker met z’n tweetjes aan de All You Can Eat sushi, dat belooft een gezellige avond te worden. Natuurlijk bestel je bij Blue Sakura ook heerlijke Japanse gerechten van de grill. Smullen maar.

Bethlehemkerkplein 35 in Zwolle, tel. 038-3335333. Voor meer informatie kun je kijken op www.bluesakura.nl/zwolle.

La Cubanita. Zin in Cubaanse tapas? Dan moet je echt naar La Cubanita. Je kunt hier de lekkerste gerechtjes oppeuzelen onder het genot van een drankje en de geweldige sfeer. Reserveer wel even online, want het kan natuurlijk druk zijn.

Melkmarkt 45 in Zwolle, tel. 038-4582572. Voor meer informatie kun je kijken op www.lacubanita.nl.

Humphrey’s. Dineren in de stijl van de Moulin Rouge, een uitstekende sfeer voor een romantisch diner. Verschillende gerechten maken het voor ieder wat wils, ook hebben ze heerlijke, uitgebreide desserts. Smullen!

Melkmarkt 47-49 in Zwolle, tel. 038-4290634. Voor meer informatie kun je kijken op www.humphreys.nl.

Ristorante Michelangelo. Wil je een lekker hapje Italiaans prikken met je belleza? Bij Ristorante Michelangelo heerst een intieme sfeer waar je kunt genieten van de lekkerste Italiaanse specialiteiten en wijnen. Niet te vergeten: heerlijke desserts.

Sassenstraat 27 in Zwolle, tel. 038-4230943. Voor meer informatie kun je kijken op www.ristorantemichelangelo.nl.