Hier vind je de mooiste sieraden in Zwolle

sieraden

Hier vind je de mooiste sieraden in Zwolle

08/09/2018 in Artikelen

Zilveren oorbellen, minimalistische kettingen, opvallende armbanden en stapelringen. Stuk voor stuk sieraden die je outfit helemaal kunnen afmaken. Ook op sieradengebied is er genoeg aanbod in Zwolle, je moet alleen even goed zoeken. Daarom zet ik de winkels waar je terecht kunt voor mooie sieraden op een rijtje. Kende jij ze al?

 

1.    Moonloft

Moonloft is natuurlijk een grote naam in Zwolle. In dit goed verstopte winkeltje aan de Spoelstraat vind je de mooiste minimalistische kettingen, oorbellen en horloges. Alles volgens de nieuwste trends en van de hipste merken zoals Overload, Rosefielden Riverstones. Daarnaast ziet het winkeltje er ook prachtig uit met al het moois dat er nog meer te koop is. Want ook voor mooie spullen voor in huis en kleding kun je hier terecht! 

 

Adres: Spoelstraat 32

 

2.    Bagheera

Een nieuwe naam in Zwolle is Bagheera. Deze sieradenwinkel is jouw nieuwe to-gospotvoor al je minimalistische oorbellenbohemiankettingen, moderne horloges en mooie sieraden om je sieradenkistje mee te vullen. Merken die ze verkopen zijn Mi MonedaCluse, Charmins, KarmaenIkki. Zeker de moeite waard om naar binnen te stappen!  

 

Adres: Roggenstraat 11 

 

3.    Edel & IJdel

Dat je Edel & IJdelmisschien niet meteen kent, is niet zo raar. Hun werkruimte zit namelijk verstopt in mixstore Pistache, op het Eiland. Op de eerste verdieping van de grote winkel werken Karin Kos en Iris Doornbos in hun eigen hut aan unieke en handgemaakte sieraden. Ontwerp hier je eigen sieraden of koop ze in de vitrine die in Pistache staat. Je sieraden zijn net wat anders en altijd uniek!

 

Adres: Eiland 12

 

4.    Widaro

Widarobiedt een breed aanbod aan van handgemaakte sieraden die bestaan uit een combinatie van Swarovski kralen en parels, glaskralen en kunststof en nikkelvrije elementen die geïnspireerd zijn op de trends van het moment. Naast hun eigen sieraden bieden ze ook merken aan zoals Biba,Camps & Camps, Tembi Jewelleryen Sweet Life Collection.Kortom: de keuze is reuze! 

 

Adres: Luttekestraat 26