Dit kun je dit weekend allemaal in Zwolle doen!

zwolle

Dit kun je dit weekend allemaal in Zwolle doen!

08/11/2018 in Artikelen

Dit kun je dit weekend allemaal in Zwolle doen! 

 

We gaan wellicht een nat weekend tegemoet, maar dat betekent niet dat we ons moeten verstoppen in huis. Neen, dit weekend is er namelijk genoeg te beleven in Zwolle waar jij echt het huis voor uit moet. Bijzonder Zwolle zet alles waar jij bij moet zijn op een rijtje! Vergeet je paraplu niet! 

 

Dit kun je dit weekend in Zwolle doen 

 

Bierpop in de IJsselhallen

Yes! Bierpop is terug in de IJsselhallen, en deze keer groter dan ooit! Met een line-up van onder andere Wulf, Suzan & Freek, The Cool Quest, Stones Sessions en natuurlijk als klapper op de vuurpijl Kensington is dit een editie die je niet mag missen. Schiet wel op, want de kaartenzijn bijna uitverkocht! 

 

Lampionnenoptocht in Westenholten

Zondag is het pas officieel Sint Maarten, maar voor jong en oud die niet willen wachten, kunnen zaterdag aansluiten bij de Lampionnenoptocht in Westenholten. De optocht vertrekt om 18:30 uur vanaf het Petuniaplein door het donkere Stinspark onder leiding van Excelsior. Vergeet je lampion niet! 

 

Storytrail stadswandeling Zwolle

Wil jij Zwolle eens vanuit een andere hoek zien? Zondag 11 november kun je met verhalenverteller Godefridus door het mooie stadshart van Zwolle en leer je kijken naar de Hanzestad zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Reserverenis verplicht en jong en oud mogen mee!

 

Meander Bigband speelt in de Hoofdhof

De bekende Meander Bigband speelt zondag 11 november mee in het programma van Muziek met een plus. En omdat het Sint maarten is, mag iedereen zijn lampion meenemen! Speel je ook een instrument? Neem die dan ook zeker mee, want er is zelfs een gelegenheid dat je mee mag spelen! Klik hiervoor meer informatie.

 

Koopzondag

Nog snel wat boodschappen of een leuke outfit nodig? Natuurlijk is de binnenstad van Zwolle op zondag gewoon open, dus je kunt ook op pad om te shoppen. Al je favoriete winkels zijn open, en met natuurlijk de nieuwste kleding voor het seizoen in de winkel! Fijne bijkomstigheid: de meeste winkels gaan pas om 13:00 uur open, dus uitslapen op zondag kan nog steeds!