De nieuwe Kia Stonic staat nu in de showroom!

vanmossel

De nieuwe Kia Stonic staat nu in de showroom!

02/02/2018 in Artikelen

Van Mossel Kia

De nieuwe Kia Stonic staat nu in de showroom

 

De nieuwe, opvallende compacte crossover van Kia met hoge instap is nu te bewonderen in de showroom van Van Mossel Kia. Deze Kia onderscheidt zich met stoere looks, uitgebreide stylingopties en dynamische rijeigenschappen. U kunt de Stonic nu bewonderen bij Van Mossel Kia Zwolle aan de Oude Meppelerweg 2.

 

De Kia Stonic is geïnspireerd op de vorm en functionaliteit van grotere SUV’s van Kia en heeft een opvallende en zelfverzekerde uitstraling. Deze hippe crossover is verkrijgbaar vanaf € 18.995,- en bij aanschaf van een Kia Stonic ontvangt u een gratis tankpas t.w.v. € 500,-. Wilt u liever private leasen? Dat kan al vanaf slechts € 319,- per maand.

 

Het interieur is optimaal ingericht voor de meest comfortabele en innovatieve rijervaring. Slimme technologie en handige oplossingen zorgen voor meer ruimte en comfort. Voor zowel de bestuurder als de bijrijder. Zo is hij voorzien van een 7” zwevend audio touchscreen, centraal gemonteerd op het dashboard, hiermee is het mogelijk om smartphone functies te bedienen. Ook kunt u gebruik maken van Apple Carplay en Android. Zo bent u altijd optimaal bereikbaar. De Stonic kunt u aanpassen naar uw eigen identiteit. Door de two-tone kleurstelling is deze helemaal te personaliseren en zijn er maar liefst 20 kleurencombinaties mogelijk. Maak uw statement!

 

Z'n stoere design, de pittige 120 pk motor en heerlijke handling blijven verrassen. Elke rit is een avontuur! De Stonic heeft (net als elke Kia) standaard zeven jaar garantie en zeven jaar navigatie updates. Momenteel zijn er drie motoren beschikbaar, waarvan twee benzine en één diesel. 

U bent van harte welkom op de Oude Meppelerweg 2 in Zwolle om de Kia Stonic te komen bewonderen. Wilt u de Stonic echt beleven? Hij staat klaar voor een proefrit. Graag tot ziens!