CAFE DEL MAR KOMT NAAR NEDERLAND

j

CAFE DEL MAR KOMT NAAR NEDERLAND

11/06/2019 in Artikelen

CAFE DEL MAR KOMT NAAR NEDERLAND
Iconische club uit Ibiza geeft strandfeest op Flevonice Beach

Zaterdag 13 juli strijkt het wereldberoemde Cafe Del Mar neer bij Flevonice in Biddinghuizen voor een exclusieve beachparty voor volwassenen. Vanaf 15.00 uur tot 23.00 uur kunnen de bezoekers nonstop genieten van de ultieme Ibiza sfeer tijdens het Colors Of Ibiza lifestyle event.

“We waren totaal verrast. Als ineens een legendarische club uit Ibiza contact met je opneemt en een event met je wilt doen dan sta je natuurlijk wel even te kijken.” Aldus de verblufte directeur van Flevonice Vivian van der Ven-Pinkster. “De mensen van Cafe Del Mar gaan duidelijk niet over één nacht ijs. Er komen mooie tenten te staan en zij laten een geweldige internationale deejay line up invliegen."

SFEER VAN COLORS OF IBIZA
De intieme beachparty zal aan het strand van het Flevomeer worden gehouden. Er zullen tenten verrijzen, diverse cocktail bars en een uitgebreide foodcourt en terrassen worden geplaatst. Ibiza staat bekend om haar bohemien sfeer. Een beetje hippie-achtig maar dan wel comfortabel en van een hoge kwaliteit. Dit maakt het eiland Ibiza uniek en aantrekkelijk om te bezoeken. Het is dan ook precies die ongedwongen sfeer die de organisatie naar Flevoland wil brengen. 

LOUNGE GEVOEL AAN HET STRAND
Het event zal, net als in de club op Ibiza, beginnen als een lekkere lounge middag aan het strand. Waarbij de bezoekers zelfs hun zwemkleding mee kunnen nemen als ze willen. 

Naarmate de avond vordert zal ook de muziek hierin mee gaan en zal er volop gedanst gaan worden. 

INTERNATIONALE DEEJAYS
Muziek speelt uiteraard een grote rol. Colors Of Ibiza heeft een zeer zorgvuldig samengestelde artiesten line up. Uit Ibiza komt de vaste resident DJ Ken Fan gevlogen om samen met de Nederlandse Cafe Del Mar afgevaardigde en Award Winning Remixer DJ Yves Eaux de ultieme Ibiza sound te draaien. Beiden treden wereldwijd op en zijn zeer geliefd vanwege hun draaistijl. Maar dat is nog niet alles. Ook Larsun Hesh uit Kiev zal zijn opwachting maken. Hij is de nummer 1 DJ/producer uit Oekraïne. De populaire Duitse DJ Frank Sonic zal zijn ‘uber-coole’ sound komen brengen. De Nederlandse DJ/producer C-Jay bracht maar liefst 2 albums uit op het kwaliteitslabel Bedrock van John Digweed en zal samen met Quinten De Rozario, bekend van de Roxy en Now & Wow, Leo Vanderweijden (Pacha) en Melvin Spix uit Maastricht voor een stukje Nederlandse inbreng zorgen. 

Cafe Del Mar presents Colors Of Ibiza wordt gehouden op zaterdag 13 juli bij Flevonice Beach.

De aanvang is vanaf 15.00 uur. Kaarten kosten €25,- Euro en zijn alleen te bestellen via www.ColorsOfIbiza.com