Boekenplank leeg? Hier in Zwolle moet je zijn voor nieuwe boeken!

boeken

Boekenplank leeg? Hier in Zwolle moet je zijn voor nieuwe boeken!

30/10/2018 in Artikelen

Boekenplank leeg? Hier in Zwolle moet je zijn voor nieuwe boeken!

 Nu de temperaturen flink gedaald zijn, willen we stiekem maar één ding: onder het genot van een warme mok chocolademelk een goed boek lezen bij de kachel. Hoog tijd dus om de boekenplank aan te vullen met mooi leesmateriaal! Benieuwd waar je in Zwolle moet zijn? Bijzonder Zwolle vertelt het je! 

Bij deze boekenwinkels in Zwolle moet je zijn voor mooie boeken!

 

Boekenhandel Westerhof

Als we het over boekwinkels in Zwolle gaan hebben, mag Boekenhandel Westerhof zeker niet ontbreken. Met een groot assortiment aan algemene en wetenschappelijke boeken en tijdschriften weet je zeker dat je hier altijd met volle handen de winkel verlaat. Het personeel bezit daarnaast ook nog de nodige kennis waardoor ze al je vragen kunnen beantwoorden. Hoe fijn is dat?

 

Adres: Diezerstraat 118

 

Boekhandel Bloks

Boekhandel Bloks is het verstopte pareltje in Zwolle. Sinds mei 2017 zit de boekwinkel gevestigd in de Papenstraat, en verkopen ze tweedehandse boeken, ramsj, nieuwe boeken en zelfs topografische prentjes en leesbrillen. Niet bepaald een standaard boekenwinkel, want je kunt hier op je eigen gemak de winkel door onder het genot van een kopje koffie!

 

Adres: Papenstraat 6

 

Goedhart Boeken

In Assendorp vind je Goedhart Boeken, een boekwinkel die naast boeken ook de perfecte plek is voor je dagelijkse krant, cadeauartikelen, cd’s en een uitgebreid assortiment kaarten voor verschillende gelegenheden. Zo heb je een kaart die altijd bij de situatie past!

 

Adres: Assendorperstraat 79

 

BoekenVoordeel

Boeken voor een klein prijsje, dit vind je bij BoekenVoordeel. Met een uitgebreid assortiment aan boeken van verschillende genres zoals koken, fotografie, puzzels, thrillers en sport, is er altijd wel een boek die goed bij je past. Daarnaast kun je hier ook terecht voor hobby spullen, zoals stempelen, creative lettering en fotografie. 

 

Adres: Diezerstraat 78

 

Andere winkels...

Naast de reguliere boekwinkels zijn er natuurlijk ook winkels die boeken in hun assortiment hebben. Winkels waar je dat helemaal niet bij verwacht. Pistache Mixstore op het Eiland is zo’n winkel, en heeft een breed assortiment aan boeken. Van reisboeken tot kookboeken en van kinderboeken tot koffietafelboeken; alles vind je hier!