Internationale Platenbeurs

label

Internationale Platenbeurs

24/02/2019 om 10:00
Wanneer?
Van: 24/02/2019 10:00 Tot:  24/02/2019 17:00

Waar?
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Kosten?
€ 6,00

Aantal plaatsen over:
100

Aantal plaatsen vergeven:
0

Internationale Platenbeurs

Grote keuze uit diverse muziekgenres

Op zondag 24 februari is het weer zover! Een dag waar vele LP liefhebbers naar uitkijken; namelijk de internationale platenbeurs!

Gedurende de hele dag staat IJsselhallen Zwolle vol LP’s, cd’s, dvd’s en merchandise. Tientallen en misschien wel alle muziekgenres zullen aanwezig zijn. Wie weet vind je hier wel net dat ene plaatje waar je al jarenlang naar op zoek bent.

Live entertainment en groot internationaal aanbod

De aanwezige standhouders komen zowel van ver als dichtbij. Verzamelaars en handelaren uit Engeland, België, Duitsland maar ook de betere handelaren uit Nederland doen mee aan deze Variaworld XL Fair. Er kan niet alleen muziek worden gekocht maar er kan ook naar muziek worden geluisterd. Live optredens maken van deze Platenbeurs  een compleet muzikaal festijn.


Aangeboden door: Bijzonder Zwolle suf

De stad Zwolle bruist en op veel fronten worden nieuwe activiteiten ontwikkeld. Zwolle lijkt daarmee het imago van ‘een aardige stad in het oosten van het land’ definitief van zich af te willen schudden. Bij deze cultuuromslag hoort een eigen gezicht. En dus een eigen glossy en een breed mediaplatform dat aandacht besteedt aan alles wat Zwolle zo bijzonder maakt. Architectuur, evenementen, cultuur, mode, sport maar vooral de inwoners, bekende en minder bekende Zwollenaren, geven de stad een eigen uitstraling. De glossy van Regio Zwolle.