Wintershow Zwolle

koe

Wintershow Zwolle

20/02/2019 om 09:30
Wanneer?
Van: 20/02/2019 09:30 Tot:  20/02/2019 15:30

Waar?
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Kosten?
€ 0,00

Aantal plaatsen over:
100

Aantal plaatsen vergeven:
0

Wintershow Zwolle

De grootste regionale koeienkeuring van Nederland!

Op 20 februari vindt de 17e editie van de Wintershow Zwolle plaats. Deze tweejaarlijkse Wintershow is de grootste regionale koeienkeuring in Nederland en wordt georganiseerd door de gezamenlijke veeteeltstudieclubs uit Overijssel, Noord-Gelderland en Roodbont-Overijssel en Noord-Nederland.

Titel mooiste koe van Oost-Nederland
Veel deelnemers en bezoekers zijn agrarisch ondernemer met veel passie voor hun vee. Met liefhebberij en trots tonen zij hun koeien aan belangstellenden en collega’s. Naast de individuele competitie tussen de inzenders om de titel ‘mooiste koe van Oost-Nederland’ voor zowel rood- al zwartbont, is er een sportieve onderlinge wedstrijd met diergroepen per veeteeltstudieclub. De veehouders zijn momenteel al druk bezig met de voorbereidingen om te zorgen dat hun trots van de stal ook in Zwolle straks goed gepresenteerd kan worden.

Daarnaast is er de gehele dag een vakbeurs met ruim twintig standhouders van agrarische toeleveranciers, adviesbedrijven en agrarische bouwbedrijven. De Wintershow is ook zeker een leuk uitje. De gemoedelijke sfeer en de glanzende koeien maken het tot een fantastische show met een landelijke sfeer.

Nieuw: productieklasse
De productieklasse wordt een nieuw onderdeel van de show. Koeien die meer dan 60.000 kg melk hebben geproduceerd mogen hier aan mee doen. Hierbij wordt duurzaamheid extra onderstreept en licht de nadruk iets minder op het exterieur.

Praktische informatie
De Wintershow vindt plaats op 15 februari in de IJsselhallen en is gratis toegankelijk. Het evenement is open van 9.30 tot 15.30 uur.
Meer informatie is te vinden www.wintershowzwolle.nl.


Aangeboden door: Bijzonder Zwolle suf

De stad Zwolle bruist en op veel fronten worden nieuwe activiteiten ontwikkeld. Zwolle lijkt daarmee het imago van ‘een aardige stad in het oosten van het land’ definitief van zich af te willen schudden. Bij deze cultuuromslag hoort een eigen gezicht. En dus een eigen glossy en een breed mediaplatform dat aandacht besteedt aan alles wat Zwolle zo bijzonder maakt. Architectuur, evenementen, cultuur, mode, sport maar vooral de inwoners, bekende en minder bekende Zwollenaren, geven de stad een eigen uitstraling. De glossy van Regio Zwolle.