Bierpop

Bierpop

Bierpop

10/11/2018 om 18:00
Wanneer?
Van: 10/11/2018 18:00 Tot:  10/11/2018 01:00

Waar?
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Kosten?
€ 39,50

Aantal plaatsen over:
100

Aantal plaatsen vergeven:
0

Bierpop

Bierpop barst uit zijn voegen, daarom zal IJsselhallen Zwolle het nieuwe decor zijn voor het festival!

Sanne aan het woord

Bierpop betekent vooral dansen, drinken en goed eten. Ook dit jaar is Sanne Hans (Miss Montreal) de drijvende kracht achter het festival. “De vierde keer alweer! En nu dus in Zwolle, ook een te gekke stad. Ik ben supertrots dat Bierpop zo goed gaat dat we meer ruimte nodig hebben. Voor mij is het ook de perfecte afsluiter van het festivalseizoen: net als je afkickverschijnselen begint te krijgen, is er nog Bierpop in november. Bier, bands en allemaal leuke mensen: eigenlijk is het super simpel. Ik heb er onwijs veel zin in. Zie ik jullie daar?!”

Met het OV of de BierpopBus

Vanuit Hardenberg rijdt er een heuse BierpopBus naar Zwolle (en terug). Het mooie is: bij het instappen krijg je meteen een gratis muntje. Zo kun je bij binnenkomst meteen door naar de bar.

Dit jaar heeft Bierpop geen indoor camping, Zwolle heeft namelijk een goede OV aansluiting. Hierdoor kan iedereen veilig thuiskomen zonder zich druk te maken over wie de BOB wordt.

Line-up:
  • Suzan & Freek
  • Wulf
  • Miss Montreal
  • Kensington
  • Cold Turkey
  • Money & The Man
  • The Cool Quest
  • Stones Sessions

Entree 39,50 (incl servicekosten)
De verkoop van tickets voor Bierpop begint op 4 mei om 10u via www.bierpop.nl


Aangeboden door: Bijzonder Zwolle suf

De stad Zwolle bruist en op veel fronten worden nieuwe activiteiten ontwikkeld. Zwolle lijkt daarmee het imago van ‘een aardige stad in het oosten van het land’ definitief van zich af te willen schudden. Bij deze cultuuromslag hoort een eigen gezicht. En dus een eigen glossy en een breed mediaplatform dat aandacht besteedt aan alles wat Zwolle zo bijzonder maakt. Architectuur, evenementen, cultuur, mode, sport maar vooral de inwoners, bekende en minder bekende Zwollenaren, geven de stad een eigen uitstraling. De glossy van Regio Zwolle.