Holland Holstein Show

Holstein

Holland Holstein Show

07/12/2018 om 09:00
Wanneer?
Van: 07/12/2018 09:00 Tot:  08/12/2018 17:15

Waar?
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Kosten?
€ 0,00

Aantal plaatsen over:
100

Aantal plaatsen vergeven:
0

Holland Holstein Show

Op 7 & 8 december staat de IJsselhallen Zwolle vol met de mooiste Holland Holsteiners. De Holland Holstein Show wordt georganiseerd door de Stichting Holland Holstein Show. Deze show wordt jaarlijks gehouden en is de enige open nationale show in Nederland.

Keuring
De show bestaat uit diverse keuringen. Vrijdag staat in het teken van de ‘Young Breeders’, hier worden de jongere koeien gekeurd. Op zaterdag worden de oudere koeien gekeurd, zowel zwartbont als roodbont.

Tulip Holstein Sale
Ieder jaar wordt er op de vrijdagavond tijdens de Holland Holstein Show de Tulip Holstein Sale gehouden. Kijk op www.tulip-sale.nl voor meer info.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website van Holland Holstein Show.

 


Aangeboden door: Bijzonder Zwolle suf

De stad Zwolle bruist en op veel fronten worden nieuwe activiteiten ontwikkeld. Zwolle lijkt daarmee het imago van ‘een aardige stad in het oosten van het land’ definitief van zich af te willen schudden. Bij deze cultuuromslag hoort een eigen gezicht. En dus een eigen glossy en een breed mediaplatform dat aandacht besteedt aan alles wat Zwolle zo bijzonder maakt. Architectuur, evenementen, cultuur, mode, sport maar vooral de inwoners, bekende en minder bekende Zwollenaren, geven de stad een eigen uitstraling. De glossy van Regio Zwolle.