Skills The Finals

sdcx

Skills The Finals

15/03/2018 om 15:00
Wanneer?
Van: 15/03/2018 15:00 Tot:  17/03/2018 20:00

Waar?
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Kosten?
€ 0,00

Aantal plaatsen over:
9999

Aantal plaatsen vergeven:
0

Skills The Finals

15 tot en met 17 maart 2018 vindt Skills The Finals plaats. Een samenwerking tussen veel mbo- en vmbo instellingen en WorldSkills Netherlands. Dit alles ter promotie van het vakmanschap en beroepsonderwijs bij jongeren. Veel kwalificatierondes zijn hieraan vooraf gegaan.

Deze nationale FINALE vindt plaats bij IJsselhallen Zwolle. Hier wordt bepaald wie zich nationaal kampioen mag noemen in zijn/haar vakgebied.

Wedstrijden

Bijna 1000 finalisten van 57 mbo-scholen en 150 vmbo-scholen uit heel Nederland gaan in zo’n 70 verschillende vakrichtingen de strijd aan met elkaar. Uit elke kwalifacatieronde komen winnaars en zij mogen zich al de beste vakmannen- en vrouwen van 2018 noemen. De winnaars van deze finalewedstrijd van Skills Heroes kwalificeren zich voor de Internationale WorldSkills wedstrijd!

Loopbaanoriëntatie

Alle leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs en MBO studenten zijn hiervoor uitgenodigd. Zij kunnen ook deelnemen aan allerlei doe-activiteiten en krijgen voorlichtingen over diverse beroepen middels het speciale loopbaanoriëntatie-programma (LOB).

Dit is hét event van het jaar voor leerlingen en studenten. Zij krijgen de kans om kennis te maken met het vakmanschap van Nederland. Dit willen jullie niet missen!


Aangeboden door: Bijzonder Zwolle suf

De stad Zwolle bruist en op veel fronten worden nieuwe activiteiten ontwikkeld. Zwolle lijkt daarmee het imago van ‘een aardige stad in het oosten van het land’ definitief van zich af te willen schudden. Bij deze cultuuromslag hoort een eigen gezicht. En dus een eigen glossy en een breed mediaplatform dat aandacht besteedt aan alles wat Zwolle zo bijzonder maakt. Architectuur, evenementen, cultuur, mode, sport maar vooral de inwoners, bekende en minder bekende Zwollenaren, geven de stad een eigen uitstraling. De glossy van Regio Zwolle.