Joost

qewrfd

Joost

15/03/2018 om 20:30
Wanneer?
Van: 15/03/2018 20:30 Tot:  15/03/2018 23:00

Waar?
Burgemeester Drijbersingel 7, 8021 DA zwolle

Kosten?
€ 14,00

Aantal plaatsen over:
200

Aantal plaatsen vergeven:
0

Joost

Joost en online waren dingen die voorheen naadloos samen gingen. Daar bekend als EenhoornJoost. Een uitlaatklep waar de realiteit doormiddel van een voorliefde van beeldmaken gefinetuned kon worden naar diens eigen visie met alle imperfecties van dien. Al bekend in vele niche subculture voordat hij zijn voorliefde voor beeldmaken samen liet gaan met zijn liefde voor muziek.

Een huwelijk dat hem een eindeloos creatief perspectief lijkt te geven om te spelen met kijkers en luisteraars hun emoties, aannames en gedachten. En dat dit voor succes zorgt is duidelijk, zijn Scandinavian Boy Mixtape haalt maar liefst 3,6 miljoen streams. Zijn samenwerking met Donnie, Ramiks Speks en zijn Dakloos EP doen de rest. Joost is nu naast online ook offline te zien. En daar zijn wij heel blij mee!

 


Aangeboden door: Bijzonder Zwolle suf

De stad Zwolle bruist en op veel fronten worden nieuwe activiteiten ontwikkeld. Zwolle lijkt daarmee het imago van ‘een aardige stad in het oosten van het land’ definitief van zich af te willen schudden. Bij deze cultuuromslag hoort een eigen gezicht. En dus een eigen glossy en een breed mediaplatform dat aandacht besteedt aan alles wat Zwolle zo bijzonder maakt. Architectuur, evenementen, cultuur, mode, sport maar vooral de inwoners, bekende en minder bekende Zwollenaren, geven de stad een eigen uitstraling. De glossy van Regio Zwolle.