BIJZONDERZWOLLE: EDITIE 42

denice

BIJZONDERZWOLLE: EDITIE 42

18/12/2018 in Magazines

Mooi plaatje hè, die cover van dit nummer. Ons frêle Zwolse model Denice Klappe op een robuuste oude scheepswerf. Mede dankzij het mooie werk van make-upartiest Inze Meijer, stylist Gina Maria en fotograaf Patrick Laan is het contrast in al z’n facetten vastgelegd.

De kunst is om iets er zo eenvoudig uit te laten zien, alsof je het zelf had kunnen maken. Maar of je het nu hebt over een foto, verhaal, schilderij, gerecht, meubel, vloer of dans; het is vaak hard werken om iets zo voor elkaar te maken dat jezelf, maar vaak ook je opdrachtgever of het publiek er tevreden over is. 

In BijzonderZwolle brengen we deze kunststukjes en hun kunstenaars graag samen. Omdat het vaak mensen zijn die vanuit een unieke visie iets bijzonders toevoegen aan Zwolle. Het zijn verhalen die mensen leuk vinden om te zien en te lezen. Omdat het misschien appelleert aan je eigen fantasie om eens uit de band te springen. Het eens anders te durven zien en doen.

Wie weet trekt net dit ene verhaal uit dit magazine je over die streep. En sta jij over enkele jaren temidden van fotograaf en team op de cover van onze BijzonderZwolle. Maar wees gerust, voor al die lezers die die ambitie niet hebben, hebben we genoeg leuke verhalen en inspiratie om de decembermaand shoppend, uit-etend of lezend lekker door te komen. Gewoon in BijzonderZwolle.

Op een mooie maand,

 

Lees hier het magazine