BIJZONDER ZWOLLE EDITIE: 44

rico

BIJZONDER ZWOLLE EDITIE: 44

27/08/2019 in Magazines

Voor uw neus de nieuwste editie van Bijzonder Zwolle! En deze editie is extra speciaal, want het magazine wordt inmiddels onder onze eigen, gloednieuwe uitgeverij gepubliceerd: ‘On The Spot’. Het zijn roerige tijden geweest en het team is ietwat geslonken, maar zeker niet minder gemotiveerd! 

We hebben ontzettend veel zin om de uitgave van dit fantastische magazine voort te zetten en we starten daarom met niemand minder dan Rico McDougal op de cover. Deze veelzijdige Zwolse rapper is bekend van onder andere de formatie ‘Opgezwolle’ en als muzikant en jongerenwerker binnen de Fakkelteit. Rico vertelt openhartig over zijn bloeiende carrière en laat zijn kwetsbare kant zien als hij praat over zijn zoontjes Mack en Bobby. 

Wie ook een inspirerende nieuwe start van zijn bedrijf heeft gekend is Peter van der Molen, eigenaar van Bonbonnerie Borrel. Hij stond aan het roer van zijn nieuwe bedrijf maar werkte ondertussen ook nog voor defensie. Over veel ballen hoog houden gesproken! U leest er alles over op pagina….. (!)

Stuk voor stuk inspirerende mensen, daar staat deze Bijzonder Zwolle vol mee! Ze putten kracht uit roerige tijden en gaan vol energie verder, net als wij. 

Tot de volgende editie! 

Lees hier het magazine