BIJZONDER ZWOLLE: EDITIE 43

henk2

BIJZONDER ZWOLLE: EDITIE 43

24/04/2019 in Magazines

Allemaal naar buiten!

U heeft vast wel gemerkt dat de lente dit jaar vroeg zijn intrede heeft gedaan. U hoort mij in ieder geval niet klagen! Onder het genot van een kopje koffie geniet ik ‘s ochtends vroeg van de fluitende vogeltjes en weet ik niet hoe snel ik de eerste zonnestralen moet pakken. De natuur komt langzaam uit haar winterslaap en de mensen willen weer naar buiten.

Deze editie blijft Bijzonder Zwolle ook niet binnen. We slaan aan het watersporten bij Vadesto. SUP (Stand Up Paddling) boards, waterfietsen en kano’s, de Zwolse gracht is met veel sportieve mogelijkheden te bevaren. Tijdens de tocht kunt u wellicht even aanmeren en de stad in wandelen, niets is zo gezellig dan ergens een verfrissend drankje te nuttigen. Misschien strijkt u neer op een van de zes gezellige terrassen die we voor u hebben getest.

En schijnt de zon, vergeet dan vooral niet uw zonnebrandcrème. Mijn devies: ‘Wie smeert, die investeert.’ In een gezonde huid met name. Want maar liefst tachtig procent (!) van huidveroudering wordt veroorzaakt door UV-straling. Gelukkig is uw huid in goede handen bij Skineffects, hèt expertisecentrum in huidverzorging en verbetering.

Ik drink nog even ingesmeerd en wel mijn koffie op in de zon.

Veel leesplezier!

 

lees hier het magazine