BIJZONDER ZWOLLE - EDITIE 37

37

BIJZONDER ZWOLLE - EDITIE 37

21/12/2017 in Magazines

Balanceren tussen stunt en deadline


“Stunten, ik zou het niet durven. Maar toch ben ik maar wat blij dat er mensen, zoals JP de Kam zijn, die hun nek durven uit te steken. Die iets klaarspelen, waar de gemiddelde Nederlander nooit aan zou beginnen. Gelukkig zijn er meer ‘bijzonderlingen’, zoals deze Zwolse held. Want juist dat type mensen geeft die extra kleur aan de maatschappij.

Los daarvan, BijzonderZwolle doet niet anders dan die kleuren en onderbelichte personen, plaatsen en zaken een plek te geven. Met trots presenteren wij onze stuntman daarom in woord en beeld. En hij is dus niet de enige. We zijn er als team liefhebbers – die gaan voor de deadline - weer in geslaagd om jou/u een bijzonder beeld van onze stad en omgeving te schetsen.

Zo toeren we rond in een eigenzinnig model auto, gaan we cart blanche shoppen in Heino (‘Hoezo? Lees maar’) en geven we Vereniging Bartiméus een gezicht. Oh ja, en we zetten in onze serie Portretten dit keer lokale sporters in hun hemd, maar wel op een sportieve manier. Hoe ver gaan zij om hun doel te halen? Hoe dan ook, bijzonder om te lezen.

Veel leesplezier,

Lees BijzonderZwolle nummer 37 hier