The Great Escape opent met behulp van leger The Mission

nn

The Great Escape opent met behulp van leger The Mission

23/09/2019 in Artikelen

The Great Escape opent met behulp van leger The Mission

De beleving werd onthuld tijdens het spetterende jubileumfeest van de Zwolse escape room

Op 19 september barste het langverwachte feest dan los: The Great Escape bestaat dit jaar vijf jaar en dat werd afgelopen donderdag uitbundig gevierd. De gloednieuwe beleving The Mission werd op een wel heel bijzondere manier geopend en het zelf gebrouwde bier De Zwolse Loper stond op de tap.

Het grote lustrumfeest, ter ere van het vijfjarig bestaan van The Greap Escape, was een succes – met als hoogtepunt de spannende opening van The Mission. “We openden onze nieuwste beleving in samenwerking met de Landmacht,” glundert eigenaar Laurens van Laar nog na. “Na de opening van de avond, waar we de nieuwste trailer van The Mission toonden, werden we ‘overvallen’ door de Landmacht.” Nadat de rook (letterlijk) was weggetrokken, werden de gasten van The Great Escape opgesloten door het leger. The Mission draait namelijk om een speciale missie, waarbij je samen met je team het vaderland moet verdedigen. “We mochten niet zomaar The Mission openen, want we hebben nooit groen gedragen.” 

Natuurlijk ontsnapten de gasten en genoten daarna van een glaasje prosecco. Ook werd er geproost met een heerlijk biertje, namelijk met het zelf gebrouwde bier De Zwolse Loper. Het Weeshuys voorzag de gasten van heerlijke hapjes. The Great Escape heeft twee locaties in Zwolle, namelijk aan de Westerlaan en aan de Drijbersingel, die in januari dit jaar werd geopend. Je kunt er terecht voor zeven verschillende spannende escape rooms, maar ook voor een hapje en een drankje in de horecagelegenheden The Key en het OM.