Schoenenliefhebbers verzamelen! Dit zijn de vijf bijzonder leuke schoenenzaken in Zwolle

schoenen

Schoenenliefhebbers verzamelen! Dit zijn de vijf bijzonder leuke schoenenzaken in Zwolle

04/09/2018 in Artikelen

Elke Zwollenaar weet: het centrum van Zwolle is perfect voor het vinden van al jouw boodschappen. Van speciaalzaken tot de grote ketens; alles vind je in de stad. Toch kan het nog best een opgave zijn om de perfecte winkel te vinden. Vooral de schoenenzaken zijn erg lastig. Niet omdat ze in de minderheid zijn, maar juist omdat er op elke hoek wel een schoenenzaak schittert. 

Wij hebben de vijf bijzonder leuke schoenenzaken in Zwolle voor je geselecteerd zodat je voortaan niet honderd keer de Diezerstraat en Melkmarkt hoef af te lopen. En dat scheelt een hele hoop tijd!

1.     DiCapolavori by van Dalen

Wie erg fan is van de Italiaanse touch, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en tijdloze modellen kunnen hun hart ophalen bij DiCapolavori. Deze van origine Nederlandse winkel verkoopt namelijk een uitgebreide collectie schoenen van diverse mooie merken en waarbij een groot gedeelte van de collectie geproduceerd wordt in Italië. In deze winkel draait het om vakmanschap en ontwerp, en dat vind je terug in elk paar dat in de winkel ligt.

Adres: Korte Smeden 10

2.     Engelen Schoenmode

Engelen Schoenmode, een familiebedrijf dat opgericht is in 1904, heeft al enige tijd zijn naam gevestigd in Zwolle. Engelen Schoenmode biedt een breed assortiment aan dat gericht is op de hele familie, van jong tot oud. De schoenen staan bekend om kwaliteit en ook de hoge gastvrijheid is een bekend fenomeen geworden. In deze winkel kom je aan niets te kort waardoor een tweede bezoekje zeker niet uitgesloten wordt!  

Adres: Diezerstraat 94

3.     Omoda 

Voor een breed aanbod aan schoenen en schoenmerken is het nieuwe filiaal van Omoda alles wat je hartje begeert. Deze net gevestigde winkel in de Diezerstraat (voorheen Omoda Outlet) heeft de deuren begin augustus geopend en verkoopt meer dan 250 schoenenmerken voor zowel volwassenen als kinderen. De winkel heeft nu de bekende Omoda-uitstraling gekregen en het personeel is klaargestoomd om jou te voorzien van advies. Een bezoekje is dus zeker de moeite waard!

Adres: Diezerstraat 103

4.     Topmerk Schoenen

Een schoenenwinkel dat erg goed verstopt is, is Topmerk Schoenen. Deze schoenenwinkel zit gevestigd in het Maagjesbolwerk en verkoopt een enorm aanbod van bekende merken voor een klein prijsje. Het gehele jaar door lopen de kortingen op tot wel 70% en je kunt hier terecht voor het hele gezin. Ook is het personeel bekwaam genoeg om je te voorzien van advies voor het verzorgen van de schoenen. Een goede service, maar dan voor een kleine prijs.

Adres: Maagjesbolwerk 30

5.     Helga Schuurman Schuurman & Podologie 

Het moge duidelijk zijn: Zwolle heeft de nodige pareltjes wel binnen handbereik. Maar ook buiten Zwolle zijn er schoenenwinkels die we niet mogen vergeten. Zoals Helga Schuurman Schoenen & Podologie in Nieuwleusen. Hier kun je namelijk terecht voor een uitgebreid schoenenassortiment en daarbij is er ook een voetenspecialist aanwezig. Zo heb je altijd een schoen die past! 

Adres: Burgermeester Backxlaan 37, Nieuwleusen 6