Een reis boeken? Wij hebben 6 reisbureaus in Zwolle voor je gevonden!

Travel

Een reis boeken? Wij hebben 6 reisbureaus in Zwolle voor je gevonden!

12/03/2019 in Artikelen

Nog even en de zomervakantie staat weer op de stoep. En dat is voor vele hét moment om er lekker op uit te gaan. Maar ook voor bedrijven staan er, in dit deel van het jaar, vaak beurzen over de landsgrenzen in de agenda.

Wij van Bijzonder Zwolle snappen als geen ander dat je reis goed passend moet zijn en wij zochten voor jou uit, waar je een goede en heerlijke reis kan boeken. En dan laten wij de grote reisbureauketens zoals D-Reizen en TUI voor dit keer links liggen. Er is namelijk meer!

In Zwolle zitten nog een aantal kleinere reisbureaus die zeker niet onder doen aan de grote reisbureaus. 

Monique Duffhues van The Travel Club
The Travel Club is een keten met meer dan 270 aangesloten ervaren reisadviseurs in Nederland en in Zwolle neemt Monique Duffhues de zaken waar. Op afspraak komt Monique graag bij je thuis, op uw kantoor of op andere gewenste locatie. Maar ga je liever bij haar op bezoek, tegenwoordig houd Monique ook kantoor bij Pistache in de binnenstad van Zwolle. Je kan haar daar vinden op de donderdag en op de vrijdag.

Bij The Travel Club heb je altijd je eigen persoonlijke reisadviseur en geen wachttijden. Monique Duffhues staat met al haar kennis voor je klaar. Ook ’s avonds en in het weekend. Uiteraard is ze aangesloten bij ANVR & SGR, CALAMITEITENFONDS en IATA. Niets staat je dus nog in de weg om bij haar een prachtige reis te boeken.

The Travel Club, Monique Duffhues, Akkerbergplein 10, 8043 XM Zwolle
Telefoon: 06 - 54 24 83 58
Website: www.thetravelclub.nl

Uniglobe Attent BusinessTravel Zwolle 
Uniglobe Attent BussinessTravel in Zwolle werkt met korte communicatielijnen en zijn optimaal op elkaar ingespeeld. Dit in combinatie met de passie die de reisprofessionals allemaal hebben, zorgt ervoor dat er een unieke persoonlijke service is voor elke klantrelatie. Elke reis die samengesteld wordt is op maat! Uniglobe heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het verzorgen van zakenreizen voor het MKB.

Uniglobe Attent BusinessTravel Zwolle, Obrechtstraat 28 D, 8031 AZ Zwolle.
Telefoon: 038 - 82 00 255
Website: www.uniglobe.nl

Travel Agent Tamara Woelderink van YourTravel
YourTravel is een onafhankelijke organisatie daardoor bent je gegarandeerd van betrouwbaar en onafhankelijk reisadvies. YourTravel heeft vakbekwame dames en heren in dienst die allen vele jaren werk- en reiservaringen hebben. Zo ook de Zwolse Tamara Woelderink. Zij komt graag bij jou thuis op een moment dat het jou uitkomt. Voor een passende reis hoef je dus niet je deur uit en kan je je gehele reis aan de keukentafel plannen. Tamara Woelderink kan je helpen met een weekendje weg, maar ook met het samenstellen van een complete wereldreis.

Travel Agent Tamara Woelderink, Telemannstraat 41, 8031 KB Zwolle
Telefoon: 06 - 41 46 04 64
Website: www.yourtravel.nl

Tioga Tours
Dit reisbureau is gespecialiseerd in reizen naar Amerika en Canada. Je verzoeken kunnen niet te gek zijn, zij zullen alles voor je kunnen regelen. De Tioga Tours reisadviseurs helpen je op een persoonlijke manier en doordat ze veel eigen ervaringen hebben met deze landen, kunnen ze je optimaal helpen met het samenstellen van jouw droomreis.
Mocht je nog geen keuze hebben kunnen maken, maar wel interesse hebben in een reis dan organiseert Tioga Tours infodagen op het kantoor in Zwolle en zijn ze ook te vinden op diverse vakantiebeurzen in het hele land. 

Tioga Tours, Marconistraat 15, Zwolle
Telefoon: 085 - 06 67 500
Website: www.tiogatours.nl

Buitengewoon Reizen
Dit reisbureau is er één die boven alle anderen uitsteekt, omdat dit reisbureau gespecialiseerd is in aangepaste reizen. Eigenaresse Gerda heeft haar eigen dwarslaesie en haar passie voor reizen samen laten komen en dit reisbureau op poten gezet. Inmiddels bieden ze meer dan 165 accommodaties wereldwijd aan, denk aan rolstoelaangepaste hotels en appartementen. 
Op de website is een zoekmodule waarmee het gemakkelijk is een gepaste vakantie te vinden. Als jij een zwembadlift en een rolstoelaangepaste transfer nodig hebt, kan je dit in deze zoekmodule aangeven. Uiteraard ben je ook meer dan welkom aan de Diezerkade!

Landstede Buitengewoon Reizen, Diezerkade 3, 8021 CW Zwolle
Telefoon: 038 - 45 57 030
Website: www.buitengewoonreizen.nl

Travel Manager Face2Face Travel
Je wensen voor je reis kan je ook bespreken met de Travel Manager van Face2Face Travel. Face2Face garandeert je een snelle service en de informatie en reizen die zij bieden is up-to-date. In Zwolle is de Travel Manager van Face2Face Nathalie van de Wetering. 
Zij staat vakkundig voor je klaar op het tijdstip dat je wenst. Of dat nou ’s avonds of in het weekend is. Zij kan een vakantie voor je samenstellen, maar ook de zakenreis die je moet gaan maken.

Nathalie zorgt net voor dat beetje extra! Haar visie is dat ieder mens uniek is en daarmee ook de reiswensen. 

Face2Face Travel Zwolle, Nathalie van de Wetering, Klokkengieterlaan 36, 8043BS, Zwolle
Telefoon: 06 - 50 50 08 30
Website: www.face2facetravel.nl

 

Dit artikel werd geschreven door: Sigrid Huisman