Dit zijn de 5 leukste plekken voor je borrel

borrelen in Zwolle

Dit zijn de 5 leukste plekken voor je borrel

13/09/2018 in Artikelen

Dit zijn de 5 leukste plekken voor je borrel

 

Misschien staat het elke vrijdag op de planning of gebeurd het heel sporadisch: borrelen. Met collega’s, om te netwerken of gewoon met vrienden. Wat net zo belangrijk is als het eten en drinken dat aanwezig is, is de plek waar het gaat gebeuren. Om je een handje op weg te helpen, hebben wij de 5 leukste plekken voor je borrel op een rijtje gezet. Lees je mee?

 

5 leuke plekken voor je borrel

 

Grand café Public

Onder de rook van het mooie museum de Fundatie bevind zich Grand Café Public. Omgeven door meerdere historische en monumentale gebouwen maakt dit de perfecte plek om goed te borrelen. Of je dit nu binnen doet, op het terras of op het binnenterras: borrelen gaat zeker goedkomen. 

 

Adres: Blijmarkt 23

 

Brasserie Bij Giel

Gevestigd in een monumentale kloosterbibliotheek vind je brasserie Bij Giel. De gast is het belangrijkste bij Bij Giel, en dit vind je ook terug in de gerechten, een lunch en bij de borrel. Kwaliteit en aandacht staan hier zeker op de eerste plek. 

 

Adres: Broerenkerkplein 13-15

 

Brasserie De Hofvlietvilla

Brasserie De Hofvlietvilla geeft je borrel een heel ander niveau. Met hun grote tuinsetting met terras en verfrissende inrichting binnen, is dit de borrelplek die je zoekt. De locatie dient prima voor een hapje en drankje, met uiteraard een mooi uitzicht over de stadsgracht. Niets is immers fijner dan onder het genot van een drankje te genieten van het mooie Zwolle, toch? 

 

Adres: Pannekoekendijk 6

 

Villa Suikerberg

In hartje centrum vind je het geheim van Zwolle: Villa Suikerberg. Door hun locatie heb je geen last van de drukte van het centrum, maar geniet je toch van de charme van de stad. Je kunt kiezen om binnen te zitten of op het terras, maar er zijn ook vergaderruimtes aanwezig die geschikt zijn voor meetings, vergaderingen en zelfs brainstormsessies. Altijd handig om te weten!

 

Adres: Potgietersingel 1a

 

The Living

Naast het station bevind zich het Pillows Hotels. Naast het feit dat dit een fijn hotel is om te overnachten, biedt dit ook een uitstekende plek om te borrelen. In restaurant The Living kun je namelijk aan de bar, in het restaurant of in één van de comfortabele stoelen plaatsnemen om te genieten van een borrel en een hapje. Ideaal voor als je gaat borrelen met iemand buiten de stad. 

 

Adres: Stationsweg 9

 

Bron: Brasserie De Hofvlietvilla