Courtesy Car terug naar huis bestellen

xx

Courtesy Car terug naar huis bestellen

03/10/2019 in Artikelen

Vanaf oktober kunnen gasten binnen een straal van 25 km van Coperto Restobar moeiteloos de Courtesy Car terug naar huis bestellen. Coperto is daarmee een van de weinige restaurants dat een geïntegreerde Courtesy Car inclusief boekingssysteem kan aanbieden aan haar gasten. Geheel in stijl worden gasten opgehaald in een luxe BMW om te dineren in het restaurant waar chef-kok Remco Jansen een 4- óf 5-gangendiner verzorgt, waarna eenieder met alle egards weer naar huis gebracht wordt. De Courtesy Car is ontwikkeld met Dusseldorp BMW en Businessclass Chauffeursdiensten, zodat gasten volledig van hun avond uit kunnen genieten. Van donderdag tot en met zaterdag zijn er iedere dag 4 tijdssloten die zonder meerprijs geboekt kunnen worden van en naar het restaurant; dit is mogelijk van 17:45 tot 20:00 uur.

Samen Sterker

De samenwerking tussen Pillows Hotels/Coperto Restobar, Dusseldorp BMW en Businessclass Chauffeursdiensten is gebaseerd op het idee elkaar als lokale ondernemers in regio Zwolle binnen het hogere segment te ondersteunen. In dit specifieke geval is er een nieuwe dienst ontstaan die de beleving van de Coperto Restobar gasten tot het ultieme niveau tillen. Julia Vijftigschild (Hotel Manager, Pillows Grand Hotel Ter Borch) en Arie Verschoor (Vestigingsdirecteur, Dusseldorp Zwolle) zijn erg tevreden met de samenwerking en kijken uit naar de reactie van de gasten. 

“Fantastisch dat alle partijen in het hogere segment met de Courtesy Car de krachten kunnen bundelen. Dit is een aanwinst voor alle betrokkenen! Daarnaast kunnen de gasten van Coperto Restobar vanaf nu ook ervaren hoe heerlijk het is om in een BMW gereden te worden.” – Arie Verschoor (Vestigingsdirecteur, Dusseldorp Zwolle)

Wijn zonder zorgen

Extra fijn voor de gasten in regio Zwolle is dat het wijnarrangement nu zonder zorgen door iedereen genoten kan worden als ze reserveren bij Coperto Restobar. Het restaurant staat bekend om de bijzondere wijnselectie die geserveerd wordt bij elke gang. Meer informatie over de verschillende wijnen is te vinden op de website. 

“Geweldig om met zo’n mooi merk samen te werken. Voor ons is het allerbelangrijkste dat een Courtesy Car écht honderd procent aansluit bij ons merk en de kwaliteit en beleving die wij gasten willen bieden. Bijzonder omdat op deze manier samen te kunnen realiseren; we hopen dat andere restaurants en hotels onder de vlag van Pillows snel zullen volgen!” - Loes Dingemans (Managing Director IHMG, Pillows Hotels)

Over Pillows Hotels en IHMG 
Pillows Grand Hotel Ter Borch – uitgeroepen tot Beste Design Hotel 2018 - en het bijbehorende Coperto Restobar zijn onderdeel van Pillows Hotels, een unieke boutique hotelcollectie van International Hotel Management Group (IHMG). De hotels van IHMG zijn gevestigd op de mooiste locaties in Nederland en België. Pillows Hotels heeft zich in een relatief korte tijd ontpopt tot één van de meest toonaangevende labels in de hotellerie. Het boutique hotel label is ontstaan vanuit de gedachte en overtuiging dat een hotel geen kamerfabriek mag zijn, maar een community waar gasten in een huiselijke en persoonlijke omgeving verblijven. Het eerste Pillows-hotel werd begin 2017 geopend in Amsterdam: Pillows Anna van den Vondel. September vorig jaar volgde een overstap naar België met Pillows Grand Hotel Place Rouppe in Brussel, dat in september 2018 door TripAdvisor werd uitgeroepen tot beste hotel van de stad. In oktober 2018 opende Pillows Grand Hotel Reylof in hartje Gent. Pillows heeft de ambitie om de komende jaren te groeien in het aantal hotels, met onder meer een tweede hotel in Amsterdam. IHMG, waar Pillows onder valt, is een dochteronderneming van Amerborgh.