Bij deze kinderwinkels in Zwolle moet je zeker een keer langs!

kinderwinkel

Bij deze kinderwinkels in Zwolle moet je zeker een keer langs!

11/09/2018 in Artikelen

Bij deze kinderwinkels in Zwolle moet je zeker een keer langs!

 

Waar jij die ene perfecte top of rok vindt, weet je natuurlijk wel. Maar waar kun je terecht voor je kind? Als een beginnende ouder kan dit nog best een pittige klus zijn. Er zijn ook zoveel winkels, waar moet je beginnen met zoeken? Ik ben op onderzoek gegaan en heb de leukste kinderwinkels in Zwolle voor je geselecteerd. Je kroost schattig kleden is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Bij deze kinderwinkels in Zwolle moet je zeker een keer langs!

 

Twinkel Kidz

De winkel Twinkel Kidzis niet alleen voor de ouders een uitkomst, ook de kinderen vermaken zich hier prima. Door de speelse inrichting zul jij geen last van je kinderen hebben en kun jij op je gemak de winkel door. Hoe fijn is dat? Hier vind je de bekende merken zoals Tumble ’n Dry, Puckababyen Like Floen zowel voor baby- als kinderkleding en accessoires kun je hier terecht. 

 

Adres: Weeshuisstraat 19

 

Moonloft Baby

Schuin tegenover het moederbedrijf vind je de nieuwste winkel van Moonloft: Moonloft Baby. Het pand is door de roze kleur zeker niet te missen en de inrichting is al een plaatje op zich. Hier kun je terecht voor mooie babykleding en accessoires om de baby- of kinderkamer helemaal af te maken. Je komt hier, net zoals bij de normale Moonloft, niet met lege handen vandaan! 

 

Adres: Spoelstraat 33

 

ToFF KidsWear

Voor de echte modepopjes – en piraten kun je het beste bij ToFF KidsWear terecht. Hier vind je kinderkleding van maat 92 t/m 176 van actuele merken zoals Nik& Nik, Calvin Klein, Armanien Pepe Jeans. De winkel biedt een breed en gevarieerd aanbod en de kwaliteit is alles wat we gewend zijn van ToFF KidsWear. Geen speelplaats dat de kleding kapot kan krijgen!

 

Adres: Achter de Broeren 18

 

Villa Kakelbont

Niet alleen in het centrum vind je leuke kinderwinkels, ook net daarbuiten zijn er genoeg pareltjes te vinden. Villa Kakelbont is daar een goed voorbeeld van. Hier kun je terecht voor hippe, schattige en stoere baby- en kinderkleding. De kledingmerken zijn vanaf maat 44 t/m maat 176 en voor ieder soort kind is er wat wils! Voor de schattige prinses tot de stoere piraat; alles vind je hier! 

 

Adres: Van der Capellenstraat 158

 

Echt Sjaan

Wil jij dat je kroost ook duurzame en eerlijke kleding gaat dragen? Dan is Echt Sjaan de winkel voor jou! Hier verkopen ze namelijk kleding dat met zorg is uitgezocht en van mooie fairtrademerken is. Ook is een groot deel handgemaakt. Leuke bijkomstigheid: ook het assortiment voor de ouders is duurzaam. Zo ben je in één keer klaar met winkelen!

Adres: Assendorperstraat 111