BELEEF EN VOEL DE SFEER VAN PARIJS BIJ DS SALON ZWOLLE

Autopalace

BELEEF EN VOEL DE SFEER VAN PARIJS BIJ DS SALON ZWOLLE

24/12/2018 in Artikelen

WAAN JE IN DE LUXE EN GRANDEUR VAN PARIJS. DAT IS HET GEVOEL DAT DS AUTOMOBILES UITSTRAALT, ÉÉN VAN DE LUXUEUZE AUTOMERKEN DAT DOOR AUTO PALACE WORDT VERKOCHT. ‘HET ZIJN MOOIE AUTO’S MET EEN EIGEN GEZICHT, WAARBIJ JE MERKT DAT ER OOG VOOR DETAIL IS’, VERTELT BEDRIJFSLEIDER ROY HANEKAMP VAN DE DS AUTOMOBILES-VESTIGING AAN DE MARCONISTRAAT IN ZWOLLE.

Het merk DS bestaat al langer, maar werd eerst gevoerd als Citroën. ‘Sinds een aantal jaar is DS Automobiles het premium merk en leveren wij deze naast Citroen. In 2012 hebben wij onze showroom verbouwd en een speciale DS Corner gemaakt’, vertelt bedrijfsleider Roy Hanekamp, terwijl hij een rondleiding geeft door de showroom. De letters DS staan symbool voor de haute-couture in de autowereld, waarmee logischerwijs wordt verwezen naar het ontstaan in Parijs en de avantgardistische vormgeving.

De komende maanden komen er nieuwe modellen van DS Automobiles op de markt, zoals de compleet nieuwe DS3 Crossback die begin volgend jaar leverbaar is. Het belangrijkste model op dit moment is onze DS7 Crossback. De luxueuze Parijse sfeer is al direct te zien aan de vormgeving van deze prachtige SUV. Zo is er de typische DS-grille, verticale LED verlichting wanneer er overdag gereden wordt en worden er speciale lakkleuren gebruikt. ‘Bijzonder zijn ook de Led Vision koplampen met diamanten. DS is een uniek en exclusief merk.’ Daarom ook zijn er maar een selectief aantal DS-dealers in Nederland.

DS-EXPERT
Om de klanten zo goed mogelijk te adviseren, heeft Auto Palace een heuse DS-expert rondlopen. Deze medewerker is speciaal naar Frankrijk geweest om training te krijgen over het merk. ‘Op die manier kan hij het beste advies geven en mensen voorzien van de beste informatie.’ Het exclusieve karakter komt tot uiting in de speciale shop die in de DS-showroom te vinden is. Denk daarbij aan een miniatuurvariant van de DS, speciale manchetknopen en horloges. ‘Je kunt daar zitten in een lekkere lounge zit met tv-scherm en heerlijke koffie.’

Wie een DS koopt, wordt van alle gemakken voorzien. Zo is er een speciale haal- en brengservice wanneer de auto voor een beurt staat. ‘Via een speciale DS-app kun je alles zelf inzien. Ook kun je bijvoorbeeld zien waar je auto geparkeerd staat. Echt ideaal’, vindt Hanekamp. Wie interesse heeft in een DS7 Crossback, kan de auto voor 24 uur meekrijgen voor een proefrit. Wanneer iemand een DS koopt, krijgt diegene zeven jaar assistance van DS. Ook word je dan onderdeel van een speciale club. ‘Hierbij kun je denken aan besloten evenementen, private salesdagen en uitgaansgelegenheden. Echt een club vol privileges.’