Het Pakhuis viert sustainability in fashion

ss

Het Pakhuis viert sustainability in fashion

30/09/2019 in Artikelen

Het Pakhuis viert sustainability in fashion
Recycle Café

We hebben allemaal verantwoordelijkheid. Voor onze planeet, om de natuur door te geven aan onze kinderen, om goed voor alles om ons heen te zorgen - ook winkels. En daarom organiseert Het Pakhuis elk jaar een Recycle Café. Ze zetten hun duurzame labels in het zonnetje, vertellen je verhalen over waar de kleding die ze verkopen gemaakt wordt, en focussen zich ook op iets wat niets met kleding te maken heeft maar óók duurzaam kan.

Dit keer werken ze samen met de DA en gaat hun aandacht naar onze huid. Want ook daarin heb je keus - wat smeer je op het grootste orgaan dat je lijf rijk is? Bij de DA verkopen ze het 100% natuurlijke merk Dr. Haushka en doen ze huidanalyses zodat jij precies weet wat wel en niet bij jouw huid past. 

Speciaal voor deze editie van het Recycle Café van Het Pakhuis komt Marianne van de DA huidanalyses geven. Wil jij tips over wat voor huidverzorging en cosmetica er bij jouw huid past, en wat voor huidtype je bent? Ze is er de hele middag, van ongeveer 12:00u tot 16:30u, dus pak je kans!

Tijdens het Recycle Café kun je ook altijd je oude jeans inleveren. Het Pakhuis zorgt dan dat dat op een goede plek terecht komt voor recycling. Dit jaar doneren ze het aan Blueloop Originals. Zij maken tenten en kleding van oude jeans, en hebben zelfs jassen met zonnepanelen erin ontwikkelt.

Er is ook nog een leuke give away: als je de 28ste je oude denim inlevert bij het Pakhuis krijg je bij besteding van €100,- een fles Janzen douchegel van de DA cadeau. Janzen producten zijn maatschappelijk verantwoord geproduceerd, met natuurlijke en biologische ingrediënten, en ze gebruiken het natuurlijke conserveermiddel vitamine E om de versheid, kwaliteit en veiligheid te garanderen.