Indoor Farmstock

farm

Indoor Farmstock

08/02/2019 om 17:00
Wanneer?
Van: 08/02/2019 17:00 Tot:  08/02/2019 00:00

Waar?
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Kosten?
€ 17,95

Aantal plaatsen over:
100

Aantal plaatsen vergeven:
0

Indoor Farmstock

Prachtige runs en spannende wedstrijden in een spannend spektakel!

8 februari vindt Indoor Farmstock plaats in IJsselhallen Zwolle. Iedereen die van de pure diesel-techniek houdt wil dit niet missen! Deze avond verschijnen sport- en supersport tractoren aan de start voor een sensationele wedstrijd!

Trekkerweb Indoor Farmstock

Het afgelopen decennia is Indoor Farmstock uitgegroeid tot een sport die niet onderdoet voor welke andere motorsport dan ook. De paardenkrachten zijn vele malen groter, waardoor het met recht de “the most powerful sport in the world” genoemd mag worden. Deze paardenkrachten worden indoor nog eens extra benadrukt doordat de muren en het dak het geluid versterken!

De tractoren rijden nog steeds op diesel maar zijn onder de motorkap flink onder handen genomen en opgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de teams gegarandeerd de sfeer in de hal naar grote hoogte brengen met prachtige runs en spannende wedstrijden!

Bekijk de website voor meer informatie.

Volwassenen: € 17,95

Kinderen 4 t/m 14 jaar: € 10,45

Kaarten aan de dagkassa zijn € 1,- duurder


Aangeboden door: Bijzonder Zwolle suf

De stad Zwolle bruist en op veel fronten worden nieuwe activiteiten ontwikkeld. Zwolle lijkt daarmee het imago van ‘een aardige stad in het oosten van het land’ definitief van zich af te willen schudden. Bij deze cultuuromslag hoort een eigen gezicht. En dus een eigen glossy en een breed mediaplatform dat aandacht besteedt aan alles wat Zwolle zo bijzonder maakt. Architectuur, evenementen, cultuur, mode, sport maar vooral de inwoners, bekende en minder bekende Zwollenaren, geven de stad een eigen uitstraling. De glossy van Regio Zwolle.