Carp Zwolle

fis

Carp Zwolle

01/02/2019 om 09:00
Wanneer?
Van: 01/02/2019 09:00 Tot:  03/02/2019 17:00

Waar?
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Kosten?
€ 16,00

Aantal plaatsen over:
100

Aantal plaatsen vergeven:
0

Carp Zwolle

ijdens de officiële aftrap van het nieuwe karperseizoen maak je kennis met de nieuwste gadgets en gear voor je hobby!

Op 1, 2 en 3 februari vindt Europa’s grootste karperbeurs plaats in de IJsselhallen Zwolle. Carp Zwolle zorgt ervoor dat Zwolle begin februari enkele dagen wordt overspoeld door duizenden liefhebbers van het karpervissen. Tijdens de officiële aftrap van het nieuwe karperseizoen vind je de nieuwste gadgets, het beste materieel en tal van demonstraties. Of je nu beginner bent of die-hard karpervisser, tijdens Carp Zwolle word je zeker verrast en vermaakt

Deskundig advies en demonstraties
Nationale en internationale karperexperts zijn tijdens Carp Zwolle aanwezig om jou de fijne kneepjes van het karpervissen bij te brengen. Ook als je denkt dat je alles al weet, kun je nog heel wat van deze profs leren om die echte monsters te vangen. Ze staan op verschillende plekken op de beurs voor je klaar met advies en demonstraties.

Informatie
Tijdens Carp Zwolle vinden enkele spectaculaire lezingen plaats. Houd de website van Carp Zwolle in de gaten voor het complete programma en meer informatie!

€16,- aan de kassa. Wanneer je een ticket online koopt betaal je slechts €13,- ( exclusief transactiekosten )


Aangeboden door: Bijzonder Zwolle suf

De stad Zwolle bruist en op veel fronten worden nieuwe activiteiten ontwikkeld. Zwolle lijkt daarmee het imago van ‘een aardige stad in het oosten van het land’ definitief van zich af te willen schudden. Bij deze cultuuromslag hoort een eigen gezicht. En dus een eigen glossy en een breed mediaplatform dat aandacht besteedt aan alles wat Zwolle zo bijzonder maakt. Architectuur, evenementen, cultuur, mode, sport maar vooral de inwoners, bekende en minder bekende Zwollenaren, geven de stad een eigen uitstraling. De glossy van Regio Zwolle.