Bio-beurs

bio

Bio-beurs

23/01/2019 om 00:00
Wanneer?
Van: 23/01/2019 00:00 Tot:  24/01/2019 00:00

Waar?
Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Kosten?
€ 0,00

Aantal plaatsen over:
100

Aantal plaatsen vergeven:
0

Bio-beurs

Tijdens de Bio-beurs komt iedereen samen om te inspireren, delen en ontmoeten. Kom ook kijken en ontdek wat bio voor jou kan betekenen!

De Bio-beurs is de belangrijkste nationale trade fair voor wie serieus zaken doet op de biologische markt. Hier komt iedereen samen om te inspireren, delen en ontmoeten. Kom ook kijken en ontdek wat bio voor jou kan betekenen, vorig jaar trok de Bio-beurs ruim 10.000 bezoekers!

Programma
Naast een brede beursvloer is er een Foodplein met live cooking en een inhoudelijk programma met ruim 70 workshops en presentaties. Tijdens de beurs zal er aandacht zijn voor verschillende thema’s zoals: diversiteit in gewas en ras, innovatie van het biologisch bedrijf, nieuw en/of groter in biologisch, true pricing en het klimaat.

Informatie
Alvast inspiratie opdoen of opzoek naar meer informatie over deze biologische dagen? Bekijk dan hier de website van de Bio-beurs.


Aangeboden door: Bijzonder Zwolle suf

De stad Zwolle bruist en op veel fronten worden nieuwe activiteiten ontwikkeld. Zwolle lijkt daarmee het imago van ‘een aardige stad in het oosten van het land’ definitief van zich af te willen schudden. Bij deze cultuuromslag hoort een eigen gezicht. En dus een eigen glossy en een breed mediaplatform dat aandacht besteedt aan alles wat Zwolle zo bijzonder maakt. Architectuur, evenementen, cultuur, mode, sport maar vooral de inwoners, bekende en minder bekende Zwollenaren, geven de stad een eigen uitstraling. De glossy van Regio Zwolle.