POPQUIZ

jhgfd

POPQUIZ

14/01/2018 om 14:00
Wanneer?
Van: 14/01/2018 14:00 Tot:  14/01/2018 17:00

Waar?
Burgemeester Drijbersingel 7, 8021 DA zwolle

Kosten?
€ 0,00

Aantal plaatsen over:
850

Aantal plaatsen vergeven:
0

POPQUIZ

In diverse rondes met elk zijn eigen thema en een bonusronde komen er fragmenten voorbij van de jaren 50 tot en met gister. Aan de deelnemende teams de taak om zo veel mogelijk fragmenten te herkennen zodat er punten gescoord kunnen worden door de juiste artiest en titel op te schrijven en/of de aanvullende vragen en puzzels goed te beantwoorden.

Met een niveau van gezelligheid tot licht uitdagend presenteren we een herkenbare quiz waarbij mensen na een paar gezellige uurtjes met een goed gevoel naar huis gaan. 


Aangeboden door: Bijzonder Zwolle suf

De stad Zwolle bruist en op veel fronten worden nieuwe activiteiten ontwikkeld. Zwolle lijkt daarmee het imago van ‘een aardige stad in het oosten van het land’ definitief van zich af te willen schudden. Bij deze cultuuromslag hoort een eigen gezicht. En dus een eigen glossy en een breed mediaplatform dat aandacht besteedt aan alles wat Zwolle zo bijzonder maakt. Architectuur, evenementen, cultuur, mode, sport maar vooral de inwoners, bekende en minder bekende Zwollenaren, geven de stad een eigen uitstraling. De glossy van Regio Zwolle.